zondag 30 november 2008

nog meer ding # 8


Deze foto is bewerkt met www.picnik.com/ deze site vind ik nog leuker dan http://www.blogger.com/www.customsigngenerator.com.
Ik heb nu echt de smaak te pakken ik vind dit nog het leukste ding tot nu toe!!!!!!

9 opmerkingen:

Jouke zei

Ook heel bijzonder!
Was mooi geweest als je bij Picnic en Custom Sign Generator een linkje had ingevoegd, dan hadden anderen daar ook meteen even kunnen kijken.
Misschien bij je volgende creatie??
groetjes, Jouke

blondie zei

Wat leuk, Thrillerlezer,

Ik heb tot nu toe nog niet veel tijd gehad om me echt te verdiepen in alles van ding 7 en 8. Heb foto's gemaakt van de bieb en geprobeerd op Flick'r te zetten, maar dat wilde gisteren niet lukken. Het werkte allemaal niet zo als het moest werken, maar dat is al langer bekend. Probeer het nog weleens.

please to meet you zei

Hey Ju
Dat is een mooi effect. Wie zijn het allemaal. Hoe was het in Amsterdam.

judith zei

hoi please to meet you
er staan 2jongens van mij op de foto en een neefje en de vriend van mijn dochter, groetjes

judith zei

hoi jouke
ik kom morgenavond op de doe avond om te leren hoe ik de link in mijn bericht kan krijgen want jij was ziek vrijdag toen was ik nl op zoek naar jou, groetjes

Jouke zei

Wilde ed. je vrijdag niet helpen dan? Valt me tegen van hem.

Moet je het morgen helaas waarschijnlijk met andere coaches doen (geintje), want zoals ik me nu voel ben ik er morgenavond niet.

Maar een korte cursus alvast misschien: je selecteert de tekst (bijv. Picnic) en dan kies je voor het symbooltje bovenaan een nieuw bericht dat naast de B (vet) en i(cursief) staat en daar tik je in het schermpje dat dan komt het adres in (htt://www.picnic en hoe het verder heet). En dat is alles!

Als je dat nu oefent en het lukt, kun je morgen lekker fijn thuis bezig met foto's bewerken en hoef je niet door de kou naar de bieb!!

groetjes,
Jouke

salsadancegirl zei

Hoi Juudje ,

De Picnic imagegenerator ken ik nog niet . Ik vind het ook helemaal geweldig die imagegenerators.

Groetjes,

Salsagirl

judith zei

hoi jouke
dank je wel voor de uitleg maar ik wil ook graag weten hoe je dan het voor elkaar krijgt om alleen met het woord picnik de link te krijgen, groetjes

judith zei

ik ga nu niet naar de cursus blijf lekker thuis warm en droog, groetjes